Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκαν δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις των Διδασκόντων στο εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας. Η οργάνωσή τους έγινε στα πλαίσια της υλοποίησης των στόχων της ομάδας που έχει αναλάβει τον Άξονα 8 «Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικές Δράσεις» στα πλαίσια της Αξιολόγησης Σχολικών Μονάδων για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Με συνεργάτη και επιμορφωτή τον κο Τυλλιανάκη Μανώλη, ΠΕ86, οι συνάδελφοι  παρακολούθησαν εργαστήρια που αφορούν : α) τη βασική και μαζική επεξεργασία φωτογραφίας με τα προγράμματα FastStone Image Viewer και FastStone Photo Resizer, β) τη δημιουργία εκπαιδευτικού βίντεο με το πρόγραμμα CapCut, γ) τις δυνατότητες και τη λειτουργία της εφαρμογής Canva για την παραγωγή υποστηρικτικού εκπαιδευτικού υλικού.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κο Τυλλιανάκη, που πάντα πρόθυμα αφιερώνει τον χρόνο και τις γνώσεις του στις ανάγκες του σχολείου, και τους συναδέλφους για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση για την ενθάρρυνσή μας προς τέτοιες δράσεις, αλλά και για τη διευκόλυνση όλων των συμμετεχόντων σχετικά με το διδακτικό μας ωράριο.