Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σχολείο μας, ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα Σχολική χρονιά, με την παρουσία μαθητών, καθηγητών και γονέων του Γυμνασίου και Λυκείου Αρχανών.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Καρακούδης, ο σύμβουλος παιδαγωγικής ευθύνης τους σχολείου μας κ. Βουζαξάκης, ο σύμβουλος θεολόγων κ. Στριλιγκάς, ο σύμβουλος Μαθηματικών κ. Καλικάκης και πλήθος τοπικών φορέων και συλλόγων.    

Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Ευγένιος αφού αναφέρθηκε στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες από την πρόσφατη θεομηνία, στάθηκε μεταξύ άλλων στην ανάγκη «οι πολλοί να γίνουν ένα»  αλλά και στις δυνατές προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται μέσα στο σχολείο λέγοντας χαρακτηριστικά “αφήστε τα facebook και κοιταχτείτε face to face”.

Ενώ η Δντρια του σχολείου μας κ. Μπρουχούτα έδωσε σε όλους την υπόσχεση ότι τόσο η ίδια όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να μορφώσουν τα παιδιά μας, αλλά κυρίως να δημιουργήσουν ανθρώπους γεμάτους αισθήματα, ιδανικά και όνειρα για ένα καλύτερο κόσμο.