Το σχολείο μας ανταποκρινόμενο για άλλη μια φορά στο κάλεσμα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης (Π.Δ.Ε.Κ.) και της υπεύθυνης προώθησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων κας Αρετής Βουράκη, έλαβε μέρος στην ημερίδα “Ιδέες για Erasmus+” που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα η Διευθύντρια του σχολείου μας κα. Αργυρώ Μπρουχούτα και η εκπαιδευτικός κα. Γεωργία Λιλιμπάκη, μέλη της παιδαγωγικής ομάδας Διαπίστευσης Erasmus+ του σχολείου μας,  παρουσίασαν αναλυτικά στην εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, τις εμπειρίες του σχολείου από την πρώτη περίοδο υλοποίησης της Διαπίστευσης Erasmus+. Αναφέρθηκαν στις δράσεις που υλοποιήθηκαν όλη αυτή την περίοδο και έδωσαν  ιδιαίτερη βαρύτητα στη διάχυση, ενσωμάτωση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των δράσεων αυτών. Τέλος τα μέλη της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και καλές πρακτικές με σχολεία και εκπαιδευτικούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά την υπεύθυνη προώθησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της Π.Δ.Ε.Κ. κα. Αρετή Βουράκη και τους συνεργάτες της, για την επιτυχημένη εκδήλωση και για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη τους στις δράσεις μας.