ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Archanes Junior High School

Erasmus+ KA2 29 Program – Strategic Partnerships

Polonia 01Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού σχεδίου Εrasmus+ με τίτλο «Let’s my home town» και κωδικό 2019-1-PL01-ΚA229-065056, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπαιδευτικών από τις χώρες σύμπραξης του σχεδίου (Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία ) από 02 έως 06 Δεκεμβρίου 2019 στην πόλη Bydgoszchz της Πολωνίας. Εκ μέρους του σχολείου μας συμμετείχαν η διευθύντρια κα Μπρουχούτα Αργυρώ (ΠΕ) και η καθηγήτρια γερμανικών κα Ζωγραφιστού Βιβιάννα (ΠΕ07).
Στόχοι της συνάντησης ήταν η δια ζώσης γνωριμία των εκπαιδευτικών για την αποτελεσματικότερη συνεργασία της ομάδας , ο καθορισμός των ημερομηνιών των μετακινήσεων του πρώτου έτους του προγράμματος, η συζήτηση και ο προγραμματισμός των δράσεων της πρώτης κινητικότητας στο Πόρτο της Πορτογαλίας ( 22 – 28 Μαρτίου 2020) καθώς και ο σχεδιασμός του υλικού που θα προετοιμάσει κάθε χώρα για την πρώτη κινητικότητα.
Η εκπρόσωποι από τις τέσσερις χώρες παρουσίασαν το logo που είχε αναδείξει (;) το Erasmus club του σχολείου τους κατόπιν ψηφοφορίας που είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες και ξεκίνησαν το πρώτο e-Twinning έργο με τίτλο “My home town through the year round”. Επίσης οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρουσίασαν τα ερωτηματολόγια αξιολόγησης που θα δοθούν στα παιδιά, στους γονείς και στους καθηγητές πριν και μετά τις προγραμματισμένες μετακινήσεις.

Σχολικό Δίκτυο

Κεντρική Σελίδα
Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

sch

 

Εγγραφή Μαθητών
στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Student Registration

 

Ηλεκτρονική τάξη

Student Registration

Ενημέρωση


Τοπικός τύπος


Ημερολόγιο


About us | Programms | Contacts


Copyright © 2015-2020. All Rights Reserved.


             


Αρχάνες  Τ.Θ. 3,   70100

Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr