ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Archanes Junior High School

Παρουσιάση των προγραμμάτων Erasmus+

 

Η παρουσίαση των προγραμμάτων Erasmus+, όπως προβλήθηκε στη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας. Ανατρέξτε στην παρουσίαση, προκειμένου να λύσετε όποιες απορίες έχετε σχετικά με τα προγράμματα που θα τρέξουν τη διετία 2019-2021 στο σχολείου μας.

 

Τα προγράμματα Erasmus+ του σχολείου μας

erasmusΤο Erasmus+ είναι ένα πρόγραμμα της ΕΕ για τη στήριξη της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας και του αθλητισμού στην Ευρώπη. Το πρόγραμμα θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια Ευρωπαίους να σπουδάσουν, να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν εμπειρία στο εξωτερικό.
Το σχολείο μας για πρώτη φορά, θα συμμετέχει τη διετία 2019-2021 σε 4 συμπράξεις με σχολεία της Ε.Ε και 1 σχέδιο κινητικότητας εκπαιδευτικών.

 

Children’s rights in digital stories

childrens right logoΠρόγραμμα στο οποίο οι μαθητές θα γνωρίσουν τα δικαιώματά τους με βιωματικό τρόπο. Θα κλειθούν επίσης να υιοθετήσουν στάσεις και αξίες τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συμμαθητές τους, ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι πρόσφυγες ή παιδιά με ειδικές ανάγκες

.Περισσότερα

 
 
Living with the climate change

childrens right logoΠρόγραμμα που έχει σαν σκοπό να αναδείξει και να υποστηρίξει τον προβληματισμό των πολιτών σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ώστε να συμβάλει στην ευαισθητοποίησή τους για τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα

 
Let’s visit my home town

childrens right logoΜέσα απ αυτό το πρόγραμμα οι μαθητές καλούνται να αντιληφθούν, μέσα από την παρατήρηση του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν, τη μοναδικότητα του τόπου τους, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και την παράδοσή του

Περισσότερα

 

European Language Leaders

childrens right logoΣτο πρόγραμμα αύτο οι μαθητές όλων των χωρών, αφού πρώτα εκπαιδευτούν υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge (πρόγραμμα Routes Into Languages) για το πώς οι ίδιοι μπορούν να γίνουν δάσκαλοι μιας γλώσσας, θα συνθέσουν διδακτικό υλικό και θα σχεδιάσουν πλάνα μαθημάτων βάσει των οποίων  οι ίδιοι οι μαθητές θα διδάξουν τους συμμαθητές τους από τις άλλες χώρες.

Περισσότερα

 

 

Teaching and classroom management methods for equal learning
(σχέδιο κινητικότητας εκπαιδευτικών)

childrens right logoΤο Γυμνάσιο Αρχανών τα έτη 2019 και 2020, στα πλαίσια της Βασικής Δράσης 1 του Erasmus +, πρόκειται να υλοποιήσει σχέδιο μαθησιακής κινητικότητας εκπαιδευτικών, με τίτλο «Μέθοδοι διδασκαλίας και διαχείρισης τάξης για ίσες ευκαιρίες μάθησης» («Teaching and classroom management methods for equal learning»)

Περισσότερα

 

Σχολικό Δίκτυο

Κεντρική Σελίδα
Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

sch

 

Εγγραφή Μαθητών
στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Student Registration

 

Ηλεκτρονική τάξη

Student Registration

Ενημέρωση


Τοπικός τύπος


Ημερολόγιο


About us | Programms | Contacts


Copyright © 2015-2020. All Rights Reserved.


             


Αρχάνες  Τ.Θ. 3,   70100

Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr