ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Archanes Junior High School

1η συνάντηση καθηγητών του προγράμματος “European Language Leaders”

Languages 1 sinantisi 2Στις 08 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η συνάντηση μεταξύ καθηγητών που συμμετέχουν στη σύμπραξη του έργου “European Language Leaders” στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA2.

Το έργο ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019 και έχει διάρκεια 2 έτη.

Συγκεκριμένα 2 εκπαιδευτικοί από το σχολείο Thomas Deacon Education Trust T/A Queen Katharine Academy του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλοι 2 από το Collège Roqua Aubenas της Γαλλίας επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Αρχανών προκειμένου να  γνωριστούν από κοντά τα μέλη της σύμπραξης και να γίνει προγραμματισμός των μελλοντικών εκπαιδευτικών επισκέψεων με συμμετοχή των μαθητών στις 3 χώρες που απαρτίζουν τη σύμπραξη και των δράσεων που θα λάβουν χώρα κατά την υλοποίηση του έργου.

Στο περιθώριο της συνάντησης οι επισκέπτες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τα εκπαιδευτικά συστήματα των τριών χωρών.

Μετά τη συνάντηση οι επισκέπτες εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο κέντρο του οικισμού των Αρχανών και γευμάτισαν σε ταβέρνα στην πλατεία. 

Languages 1 sinantisi 1

 

Languages 1 sinantisi 3

Σχολικό Δίκτυο

Κεντρική Σελίδα
Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

sch

 

Εγγραφή Μαθητών
στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Student Registration

 

Ηλεκτρονική τάξη

Student Registration

Ενημέρωση


Τοπικός τύπος


Ημερολόγιο


About us | Programms | Contacts


Copyright © 2015-2020. All Rights Reserved.


             


Αρχάνες  Τ.Θ. 3,   70100

Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr