ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Archanes Junior High School

European Language Leaders

languagesΣε αυτό το πρότζεκτ, οι μαθητές όλων των χωρών, αφού πρώτα εκπαιδευτούν υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου του Cambridge (πρόγραμμα Routes Into Languages) για το πώς οι ίδιοι μπορούν να γίνουν δάσκαλοι μιας γλώσσας, θα συνθέσουν διδακτικό υλικό και θα σχεδιάσουν πλάνα μαθημάτων βάσει των οποίων οι ίδιοι οι μαθητές θα διδάξουν τους συμμαθητές τους από τις άλλες χώρες. Τα μαθήματα αυτά θα γίνονται στην αγγλική γλώσσα και θα διερευνούν τόσο την εθνική γλώσσα κάθε χώρας όσο και στοιχεία από την πολιτιστική της κληρονομιά.
Το συντονισμό της υλοποίησης του προγράμματος έχει αναλάβει η κα Λιλιμπάκη Γεωργία.

Βασικές Πληροφορίες
Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι διετής (2019-2021). Το έργο περιλαμβάνει 3 διακρατικές συναντήσεις στις χώρες Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία. Τα έξοδα εισιτηρίων, διαμονής και κάποιο μέρος από τα έξοδα διαβίωσης θα καλυφθούν από το πρόγραμμα. Η διάρκεια των συναντήσεων θα είναι 5 ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή), χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες του ταξιδιού. Η διαμονή των μαθητών θα είναι σε ξενοδοχείο.
Στην παιδαγωγική ομάδα μπορούν να συμμετέχουν όσοι μαθητές δηλώσουν συμμετοχή. Στην παιδαγωγική ομάδα, όμως, των διακρατικών συναντήσεων θα συμμετέχουν 28 μαθητές και μαθήτριες, των οποίων η επιλογή θα γίνει μετά από αξιολόγηση της δήλωσης συμμετοχής τους, την συμμετοχή τους στις δράσεις του προγράμματος και μία προσωπική συνέντευξη από την παιδαγωγική ομάδα των εκπαιδευτικών του προγράμματος.

Στη σύμπραξη συμμετέχουν τα σχολεία:
1. Thomas Deacon Education Trust T/A Queen Katharine Academy/ Ηνωμένο Βασίλειο
2. Collège Roqua Aubenas/ Γαλλία
3. Γυμνάσιο Αρχανών / Ελλάδα

Σχολικό Δίκτυο

Κεντρική Σελίδα
Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

sch

 

Εγγραφή Μαθητών
στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Student Registration

 

Ηλεκτρονική τάξη

Student Registration

Ενημέρωση


Τοπικός τύπος


Ημερολόγιο


About us | Programms | Contacts


Copyright © 2015-2020. All Rights Reserved.


             


Αρχάνες  Τ.Θ. 3,   70100

Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr