ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Archanes Junior High School

Εθελοντικός καθαρισμός του πάρκου στον Άγιο Ιωάννη το Μαγγανίτη

 

magganitis6Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήραν οι υπεύθυνοι του ευρωπαϊκού προγράμματος erasmus+ «Living with the climate change» του σχολείου μας.
Πιο συγκεκριμένα, μαθητές του σχολείου μας συμμετείχαν εθελοντικά στον καθαρισμό του πανέμορφου πάρκου στον Άγιο Ιωάννη τον Μαγγανίτη.
Η ενέργεια πέρα από του σκοπούς του ευρωπαϊκού προγράμματος erasmus+, αποσκοπεί γενικότερα στην ευαισθητοποίηση των μαθητών μας, αλλά και των κατοίκων των Αρχανών και στην παρακίνηση τους για ανάληψη δράσης σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον τόσο σε ατομικό όσο σε συλλογικό επίπεδο.
Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές μας που συμμετείχαν εθελοντικά σ' αυτή μας τη δράση και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές κι ας προσπαθήσουμε φέτος να τις κάνουμε λίγο πιο «φιλικές» για το περιβάλλον!

 magganitis1

magganitis2

magganitis3

magganitis4

magganitis5

magganitis7

magganitis8

Συνάντηση εκπαιδευτικών του σχεδίου «Living with the climate change»

LAVAL1

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού σχεδίου Εrasmus+ με τίτλο «Living with the climate change» και κωδικό 2019-1-fro1-kA229-062750, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπαιδευτικών από τις χώρες σύμπραξης του σχεδίου (Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Ελλάδα ) από 25 έως 27 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη Λαβάλ της Γαλλίας .
Εκ μέρους του σχολείου μας συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Παντελάκη Ελευθερία ΠΕ 02 και Λιλιμπάκη Γεωργία ΠE 04.
Στόχοι της συνάντησης ήταν η δια ζώσης γνωριμία των εκπαιδευτικών για την αποτελεσματικότερη συνεργασία της ομάδας , ο καθορισμός των ημερομηνιών των μετακινήσεων ,η συζήτηση και ο προγραμματισμός των δράσεων της πρώτης κινητικότητας στο Παλέρμο της Ιταλίας ( 1 – 7 Δεκεμβρίου 2019) καθώς και ο σχεδιασμός του υλικού που θα προετοιμάσει κάθε χώρα γι΄ αυτή την πρώτη κινητικότητα. Συζητήθηκαν ,επίσης, θέματα σχετικά με τα εργαλεία επικοινωνίας μαθητών – εκπαιδευτικών και τα εργαλεία διεκπεραίωσης μαθητικών εργασιών.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία καθώς διευθετήθηκαν όλα τα σχετικά ζητήματα που ετέθησαν .

LAVAL2

LAVAL3

LAVAL4

Σχολικό Δίκτυο

Κεντρική Σελίδα
Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

sch

 

Εγγραφή Μαθητών
στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Student Registration

 

Ηλεκτρονική τάξη

Student Registration

Ενημέρωση


Τοπικός τύπος


Ημερολόγιο


About us | Programms | Contacts


Copyright © 2015-2020. All Rights Reserved.


             


Αρχάνες  Τ.Θ. 3,   70100

Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr