ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΝΩΝ

Archanes Junior High School

Δημιουργήθηκε με το Padlet

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο των δικαιωμάτων του παιδιού

 

chri tree3nikosΈνα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο έφτιαξαν φέτος οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα erasmus+ "Children's Rights in Digital Stories".
Πιο συγκεκριμένα στο τελευταία συνάντηση της εφετινής χρονιάς ο καθηγητής πληροφορικής κ. Τυλλιανάκης, έδειξε στους μαθητές της ομάδας τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες χρησιμοποιώντας τα pictograms της σύμβασης των δικαιωμάτων του παιδιού.
Οι μαθητές στη συνέχεια με τη βοήθεια των καθηγητών τους κ. Τυλλιανάκη, κ. Αλέξακη,και κ. Τερζάκη έφτιαξαν υπέροχες κάρτες τις τύπωσαν και τις ένωσαν φτιάχνοντας στο φελοπίνακα του προγράμματος ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μία κάρτα σε όλες τις γλώσσες των χωρών του προγράμματος (Σλοβάκικα, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ελληνικά και Αγγλικά)
Οι μαθητές μ αυτό το διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι τα παιδιά έχουν δικαιώματα όχι μόνο αυτές τις Άγιες Μέρες, αλλά κάθε μέρα σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Σχολικό Δίκτυο

Κεντρική Σελίδα
Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου

sch

 

Εγγραφή Μαθητών
στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Student Registration

 

Ηλεκτρονική τάξη

Student Registration

Προηγούμενη ιστοσελίδα

old page small

Όλο το υλικό και οι δράσεις του σχολείου μας τα προηγούμενα χρόνια, στην παλαιότερη έκδοση της ιστοσελίδας μας.  http://gymarchan.mysch.gr/autosch/newver/

 

Επικοινωνία

contact

Ενημέρωση


Τοπικός τύπος


Ημερολόγιο


About us | Programms | Contacts


Copyright © 2015-2020. All Rights Reserved.


             


Αρχάνες  Τ.Θ. 3,   70100

Τηλ.-fax: 2810-751808
email: mail@gym-archan.ira.sch.gr